FATİH Projesi ve EBA İzmir Kitap Fuarı’nda  
FATİH Projesi ve EBA İzmir Kitap Fuarı’nda

FATİH Projesi ve EBA İzmir Kitap Fuarı’nda

Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA), 22. İzmir Kitap Fuarı’nda tanıtılıyor.

FATİH Projesi ve EBA İzmir Kitap Fuarı’nda

Fuarda öğrenciler, öğretmenler ve ziyaretçiler FATİH Projesi’ne ilişkin gelişmeleri yakından tanıma fırsatı buluyor. Etkileşimli tahta ve tabletlerin sınıf içerisinde nasıl kullanıldığı örnek ders anlatımıyla katılımcılara sunuluyor. Stant içindeki kiosklar her yaş grubundan ziyaretçi tarafından büyük ilgi görüyor. Standı ziyaret eden öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik bilgi yarışmaları düzenleniyor. Yarışmayı kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.

 

MEB Kültür Yayınları YEĞİTEK standında

Stantta, bu yıl “2023 Yayın Projesi” kapsamında yürütülen MEB Kültür Yayınları’ndan çıkan 18 kitabın tanıtım ve satışı da yapıldı. Yayınlar arasında uzun süredir baskısı bulunmayan Resimli Türk Edebiyatı Tarihi, Çocuk ve Gençlik Edebiyatına Giriş, Seçme Masallar, Nizami’nin Leyla ile Mecnun, Millî Eğitim Bakanlığı’nın geçmişten günümüze yayımladığı eserlerin üç ciltlik bibliyografyası da yer aldı. 

 

Bu yıl 400 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen İzmir Kitap Fuarı söyleşi, şiir dinletileri, panel ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 150 kültür etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Fuar, 30 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.