Engelsiz EBA´ya Engelsiz Kamu Hizmet Ödülü  
Engelsiz EBA´ya Engelsiz Kamu Hizmet Ödülü

Engelsiz EBA´ya Engelsiz Kamu Hizmet Ödülü


Engelsiz EBA´ya Engelsiz Kamu Hizmet Ödülü

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ve kurumlar arası iş birliği ile düzenlenen bilişim teknolojilerinde evrensel tasarım (BİLTEVT’15) temalı Uluslararası Engelsiz Bilişim 2015 Kongresi ile Engelsiz Bilişim 2015 ödül töreni gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen kongre, engelsiz bilişim ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. Ödül için kurum ya da hizmetin, bilişim teknolojilerinden yararlanarak engelli bireylerin; sosyal ve ekonomik hayatlarına, kamu kurum hizmetlerinden yararlanmalarına, eğitimlerine, bilgiye erişimlerine doğrudan ya da dolaylı katkı sağlaması şartı aranıyor. Bu kapsamda bu şartları sağlayan Engelsiz EBA, Engelsiz Kamu Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. Ödüller, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından verildi.

Törene, MEB YEĞİTEK Genel Müdürlüğü İletişim Daire Başkanlığı, Türkiye Bilişim Derneği, Eğitimde Görme Engelliler Derneği ile Otizm Vakfı temsilcileri katıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.