Bakan Yılmaz´ın LYS Mesajı  
Bakan Yılmaz´ın  LYS Mesajı

Bakan Yılmaz´ın LYS Mesajı


Bakan Yılmaz´ın  LYS Mesajı

10-18 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 oturumda gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.
 
Yarınlarımıza Yön Verecek Sevgili Öğrencilerimiz,
Sizlerden bu sınavı, yükseköğretim hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir fırsat olarak görmenizi ve emeklerinizin karşılığını alarak gelecek yolunda attığınız bir adım ve güzel bir başlangıç olarak değerlendirmenizi istiyorum.
 
Siz gençlerimiz bizler için de çok kıymetlisiniz. Sizler, bizim geleceğimizsiniz ve bu ülkenin güçlü yarınlarını sizler inşa edeceksiniz. Unutmayın ki gireceğiniz tüm sınavlar, başarı yolunda yalnız birer basamaktır ve sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav asla sizin değerinizi belirlemeyecektir.
 
Uzun ve yorucu bir süreçte büyük bir azim ve özveriyle bu sınava hazırlandınız ve elinizden gelen gayreti gösterdiniz. Stresten uzak, dinlenmiş ve olumlu düşünceler içerisinde gireceğiniz bir sınavda daha başarılı olacağınızı unutmayın.  Sınav günü sürecinizi olumsuz etkilememesi açısından da zamanı doğru değerlendirmeli, tüm tedbirlerinizi almalı ve sınava geç kalma riskini ortadan kaldırmalısınız.
 
Başaracağınıza olan inancınızı ve özgüveninizi hiç kaybetmeyin. Şunu bilin ki her zaman yanınızda olan aileleriniz ve tüm sevenleriniz bu süreçte de yanınızda olacak ve size destek verecektir.
 
Eğitim hayatınız boyunca gösterdiğiniz gayretin karşılığını alarak belirlediğiniz hedeflere ulaşabileceğiniz başarılı bir sınav süreci geçirmenizi diliyor, sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.
 
 
İsmet YILMAZ
Millî Eğitim Bakanı

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.