BAKAN TEKİN'DEN KEÇİÖREN ŞEHİT MUSTAFA ÜNAL ORTAOKULUNA ZİYARET  
BAKAN TEKİN'DEN KEÇİÖREN ŞEHİT MUSTAFA ÜNAL ORTAOKULUNA ZİYARET

BAKAN TEKİN'DEN KEÇİÖREN ŞEHİT MUSTAFA ÜNAL ORTAOKULUNA ZİYARET

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Keçiören Şehit Mustafa Ünal Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında bugün Keçiören Şehit Mustafa Ünal Ortaokulunu ziyaret etti. 
 
Okulda öğrenci ve öğretmenler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tekin, ilk olarak sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. 
 
İlk ders zilinin ardından öğrencilerle Türkçe dersine katılan Tekin, daha sonra bir süre sohbet ederek öğrencilerin isteklerini sordu.
 
Okulun öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelen Bakan Tekin, öğretmenlere söz vererek görüş ve önerilerini dinledi, not aldı.
 
Görüşmede her fırsatta öğretmenlerle istişare ettiği ve sahanın sesine kayıtsız kalmadığı için Bakan Tekin'e teşekkürlerini ileten öğretmenler, bu buluşmaların kendilerini onurlandırdığını ilettiler.
 
"Öğretmenlerin gönlüne dokununca başaramayacakları şey yoktur." diyen eğitimciler, "'Öğretmenler Odası Buluşmaları' ile gönlümüze dokundunuz. Hepimiz müteşekkiriz." ifadelerini kullandılar. 
 
Her fırsatta okul ziyaretleri yaparak öğretmenlerle bir araya geleceklerini ifade eden Bakan Tekin; bu buluşmaları çok önemsediklerini, eğitimin temel taşı olan öğretmenleri dinleyerek yol haritalarını oluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.