BAKAN TEKİN, ANKARA'DA OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU  
BAKAN TEKİN, ANKARA'DA OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

BAKAN TEKİN, ANKARA'DA OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara Mamak Şehit Öğretmen Yasemin-Bayram Tekin Ortaokulu ile Şehit Bülent Karalı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında bugün ilk önce Ankara'daki Mamak Şehit Öğretmen Yasemin-Bayram Tekin Ortaokulunu ziyaret etti.
 
Okulda öğrenci ve öğretmenler tarafından karşılanan Bakan Tekin, ilk olarak okul bahçesinde öğrencilerin çember yuvarlama oyununa katıldı.
 
Daha sonra sınıfları gezen Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet ederek isteklerini sordu. Öğrencilerin voleybol sahası talebi üzerine Bakan Tekin, voleybol sahası yapılması için talimat verdi. 
 
Okulun öğretmenler odasında da eğitimcilerle görüşen Bakan Tekin, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu. 
 
Her fırsatta okul ziyaretleri yaparak öğretmenlerle bir araya geleceklerini ifade eden Bakan Tekin, fikir ve beklentilerini ileten öğretmenlere karar alırken özellikle öğretmenlerin görüşlerini dikkate almaya devam edeceklerini belirtti.
 
Öğretmenler de Bakan Tekin'e hem ziyaretleri hem de kendilerini dinlediği için teşekkürlerini iletti.
 
Bakan Tekin, daha sonra Ankara Mamak Şehit Bülent Karalı Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.
 
Öğretmenler odasında öğretmenlerle istişarede bulunan Bakan Tekin'e öğretmenler, ziyareti nedeniyle teşekkürlerini sundu.
 
Öte yandan her iki okuldaki öğretmenler, sınıflarda cep telefonu yasağı uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek bu uygulamadan ötürü Bakan Tekin'e teşekkür etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.