Bakan Avcı´dan Gündeme İlişkin Açıklamalar  
Bakan Avcı´dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

Bakan Avcı´dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Valilikte düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. 

Bakan Avcı´dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

Eskişehir´de yaklaşık 10 gündür etkili olan kar yağışıyla ilgili görüşlerini bildiren Bakan Avcı, kentte yaptıkları çalışmalardan dolayı Karayollarına, Devlet Su İşlerine, Elektrik idaresi TEDAŞ´ın gayretli şekilde çalıştığını belirterek, aynı gayreti Büyükşehir Belediyesi´nden, Tepebaşı Belediyesi´nden ve Odunpazarı Belediyesi´nden de beklediklerini söyledi.

 

Eskişehir genelinde ana arterlerde ve sokak aralarında vatandaşların zorlukla ulaşımlarını sağlığını söyleyen Bakan Avcı, "Bu konuda birinci görev, asli görev Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyesi´nindir. Orada şu kadar yolumuz, şu kadar kilometre sokağımız var diyorlar. Bu sokaklar yeni icat olmadı bunlar özel idaresindeyken de bu sokaklar caddeler vardı. Atatürk Caddesini yeni icat etmedik, karı da yeni icat etmedik, kışta yeni değil, dolayısıyla bu konularda tüm sorumluların sorumluluklarının bilinciyle hareket etmeleri gerekir, Eskişehir´de bunu hak eder" diye konuştu.

 

Kocaeli Belediyesi´nin "Çalışınca oluyor" sloganını anımsatan Bakan Avcı, "Biraz çalışmak gerekiyor veya çok çalışmak gerekiyor" dedi.

Haberin Videosu:

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.